Організація навчального процесу, підготовка до складання студентами заліків і екзаменів, проведення державної екзаменаційної комісії, - ці та інші питання розглянуті на черговому засіданні кафедри журналістики факультету журналістики НУ «ОЮА», яке відбулося вже вкотре у системі ZOOM.

Науково-педагогічні працівники проаналізували хід попереднього захисту кваліфікаційних робіт бакалаврами та курсових робіт студентами 1-3 курсів, обговорили можливі способи перевірки знань в умовах дистанційної форми навчання.

Як зазначила на засіданні декан факультету журналістики, доктор наук із соціальних комунікацій, професорка Тетяна Кузнєцова, викладачі і  здобувачі вищої освіти  досить успішно призвичаїлися до нової реальності. Попри певні технічні проблеми, які виникли у деяких студентів, навчальний процес в цілому проходить організовано. Більше того, за словами керівника факультету, певні речі, особливо ті, які стосуються використання Інтернет-технологій, дистанційні проекти, які вдало пройшли «перевірку карантином», будуть «взяті на озброєння» і активніше використовуватимуться у подальшому.

Також значну увагу приділено обговоренню проблематики, пов’язаної із внесенням змін до освітніх програм, проведенню вступної компанії на бакалаврат та  до магістратури «Міжнародна журналістика».