25-27 жовтня в Одесі відбудеться IX Міжнародний молодіжний фестиваль соціальної реклами “Інший погляд”.Заявки на участь в конкурсі приймаються до 10 жовтня.

Детально про умови участі можна дізнатися на сайті фестивалю.

Учасники мають можливість позмагатися за першість у номінаціях «Відеореклама», «Радіореклама», «Зовнішня реклама», «Друкована реклама».

Головним партнером Фестивалю виступає Департамент соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної організації.

Міжнародний молодіжний фестиваль соціальної реклами “Інший погляд” продовжує традицію заснування спеціальних відзнак в окремих тематичних категоріях. У рамкахтематичної номінації «Stop hate speech in mediа», оголошеної під патронатом Управління Верховного Комісара ООН з прав людини та Національної спілки журналістів України, молодь може втілити свої ідеї щодо інформаційної ситуації в країні та інформаційної агресії.

До конкурсу приймаються авторські роботи, виконані в будь-якому форматі, дозволеному на фестивалі. Проект візьме участь як в загальному конкурсі, так і в конкурсі за тематичним спрямуванням.

 

З усіх питань.. за тел. - +380 66 186 77 30 (Лана)

 

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
FB: https://www.facebook.com/inshyi.poglyad/