Блогерство як засіб поширення плюралізму, перспективи і виклики для блогерства в епоху цифрових технологій, новітні форми організації навчання, а саме створення інструментів електронного навчання для освітніх цілей і вищої освіти, – такими були основні питання, винесені на обговорення під час лекції і «круглого столу» зі студентами і викладачами факультету журналістики за участіМарка Бойтнера, доктора, професора університету Падерборн (Німеччина).

Сферою досліджень Марка Бойтнера є розробки нових методів електронного навчання, зокрема таких, як блоги, MOOcs, платформи соціальних мереж, серйозний ігровий дизайн.

 – Хтось може стверджувати, що сьогодні правильною є тільки класична освіта. І дійсно, найкраще, коли ми всі в аудиторії, що називається віч-на-віч, – зазначив доктор Марк Бойтнер. – Але разом з тим, все залежить від того, які ви ставите завдання: якщо це основна, базова освіта, то, скоріше за все, краще це особистий контакт з викладачем. Разом з тим, ми впроваджуємо й нові форми навчання, – заявив Марк Бойтнер. Крім того, за його словами, журналістика стрімко змінюється, у зв’язку з чим потрібно слідкувати за швидкістю змін і використовувати не лише класичні медіа, але й онлайн-компонет.

 Професор Марк Бойтнер в Одесі разом з лідером фундації «Голос жінки має силу» Євгеном Фоміним також взяв участь у прямих ефірах на двох місцевих телеканалах.

  DSC5327

 DSC5369

 DSC5510

 DSC5730

260417456 142083

263701017 51881

 DSC5690 

Прес-служба факультету журналістики.