Що таке творчий залік?

ТВОРЧИЙ ЗАЛІК - форма вступного випробування, яка передбачає визначення достатності рівня творчих здібностей вступника для участі в конкурсному відборі на освітні програми спеціальності 061 - Журналістика для здобуття освітнього ступеня бакалавр.

Творчий залік проводиться з 1 лютого 2018 р. по 20 липня 2018 р. Для складання творчого заліку вступнику необхідно зареєструватись за посиланням http://vstup.onua.edu.ua/vstupna-kampania/tvorcij-zalik-dla-vstupu-na-specialnist-061---zurnalistika, заповнити електронну форму та прикріпити файл з власним есе на тему “Чому я хочу стати журналістом” (для вступу на освітню програму “Журналістика”), “Чому я хочу стати рекламістом/фахівцем зі зв’язків з громадськістю” (для вступу на освітню програму “Реклама та зв’язки з горомадськістю”) обсягом до 10000 (десяти тисяч) знаків з пробілами. Файл має бути у форматі PDF.

Після надсилання роботи вступник отримає відповідь про результат проходження творчого заліку на свою електронну скриньку (яку він зазначає під час онлайн-реєстрації) протягом п’яти робочих днів. У листі буде вказаний результат творчого заліку та унікальний код, який потрібно зберігати до завершення вступної кампанії 2018 р.

 

 

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ТВОРЧОЇ РОБОТИ

 

 

Кожен абітурієнт, який бере участь у творчому заліку, може набрати максимально 100 балів.

 

Творчу роботу вступника оцінюють за такими параметрами:

 

2. Композиційна цілісність, логічна послідовність викладу - 0­10 балів.

 

5.2.      Дотримання орфографічних і пунктуаційних норм - 0-20 балів.

 

Творчий залік вважається пройденим (зарахованим) за умови, що абітурієнт набрав не менше, як 50 балів.

 

Творчий залік вважається пройденим (зарахованим) за умови, що абітурієнт набрав не менше, як 50 балів.

 

Абітурієнти, які не пройшли творчий залік, втрачають право участі у загальному конкурсі щодо вступу на спеціальність «Журналістика».

 

 

Із правилами прийому на факультет журналістики можна ознайомитися на сайті Національного університету «Одеська юридична академія» (http://onua.edu.ua), а також у приймальній комісії університету (м. Одеса, вул. Піонерська, 2).