Перший набір студентів факультету журналістики НУ "ОЮА" закінчує навчання. Студенти вже встигли успішно скласти державний іспит, а частина - навіть захистити свої бакалаврські роботи

 

Ось уже другий тиждень у стінах факультету метушня: перелякані четвертокурсники шукають наукових керівників, збирають рецензії і перепитують одне одного: "Ти написав? А скільки розділів? А коли захист?".

Відкритий захист бакалаврських робіт на факультеті журналістики триває з 20 до 24 червня. Присутні мають нагоду не лише почути наукові доповіді, але й подивитися відео, послухати радіопрограми і почитати лонгріди. А все тому, що частина студентів у ході підготовки бакалаврських робіт розробили власні авторські проекти - їх і представляють на захисті.

Проте навіть ті четвертокурсники, хто виконував наукову бакалаврську роботу, зуміли зацікавити членів комісії не лише проведеними дослідженнями, але й яскравими презентаціями результатів своїх робіт.

Вже незабаром усі первістки ФЖ офіційно стануть бакалаврами журналістики. Проте більшість із них не поспішають прощатися з академією й планують вступати до магістратуру за напрямком "Міжнародна журналістика".

 

Іванна Сацик