Уже 4 роки поспіль на факультеті журналістики Національного університету «Одеська юридична академія» працює Школа юного журналіста, рекламіста та піарника. 20 травня на одному із занять відбулась чергова зустріч учнів школи із студентами та деканом факультету журналістики Кузнєцовою Тетяною Василівною.

«Наші двері завжди відкриті для гостей, а особливо ми раді тим, кого по-справжньому цікавить сфера медіа. Школа – це шматочок журналістики, реклами та PR! Ми даємо можливість учням спробувати: цікаво це чи ні, смачно чи ні», - відзначає декан факультету.

Основна мета медіа школи – познайомити учнів із азами журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, показати реалії професії та відкрити завісу підготовки того чи іншого мас-медійного продукту. Окрім того, абітурієнти мають додаткову можливість підготуватися до участі у творчому конкурсі та вступу на факультет.

«Для мене Школа юного журналіста, рекламіста та піарника – це не просто нові знання, це – крок вперед, двері у нове життя! Я сюди приходжу, аби поспілкуватися, відчути ту атмосферу, в яку хочу зануритись», - ділиться враженнями учениця школи Даря Продан.

 

Заняття в школі проходять у формі презентацій, семінарів, дискусій, практичних занять, завдяки чому учні можуть спробувати на практиці втілити те, про що дізнались. До того ж, для школярів проводять тренінги та майстер-класи викладачі та провідні журналісти, рекламісти, ділячись власним досвідом. На факультеті є можливості відвідувати абітурієнтам заняття разом із студентами, аби відчути себе частиною факультету. Це відбувається у межах вже традиційних факультетських заходів – Дегустація факультету журналістики, тренінги та семінари у творчій майстерні TRoom, фото-поетичний конкурс «Momento», засідання дебатного клубу тощо.

«Як на мене, то школа юного журналіста – це шанс: шанс спробувати себе, показати, на що ти здатен, - стверджує студентка 4 курсу факультету журналістики Іванна Сацик. -  Сьогодні я тут виступаю вже як журналіст, і мені дуже приємно бачити натхненні очі школярів. Я пам’ятаю себе в цей момент і розумію, наскільки важливо точно переконатись у своєму виборі. Я рада, що тут є наша зміна, яка достойна і талановита!»

А ми нагадуємо, що Школа юного журналіста, рекламіста та піарника триває!

Щосуботи о 10.00 на факультеті журналістики в творчій майстерні TRoomми чекаємо на Вас! Не упустіть шанс реалізувати себе, станьте частиною нашою сім’ї!

З усіх питань звертайтеся за телефоном: (048)719 88 40 - кафедра журналістики, або заходьте до нас на факультет (м. Одеса, вул. Академічна 7Б).

Двері для вас завжди відчинено!