В Одесі пройшов п'ятий ювілейний фестиваль соціальної реклами "Інший погляд". Як і в минулі роки, до нас приїхали учасники з усіх куточків України. 15 жовтня в Impact Hub Odessa відбулося відкриття фестивалю.

Програма була дуже насиченою в порівнянні з попередніми роками. Впродовж трьох днів на учасників чекало 8 тренінгів, серед яких майстер-класи журналіста-розслідувача «Радіо Свобода» Сергія Андрушка, графічного дизайнера Інни Юркевич, кандидатів наук із соціальних комунікацій Світлани Привалової, Володимира Литвиненка та Вікторії Гридчиної. А також семінар від генерального директора Української асоціації видавців періодичної преси Олексія Погорєлова та круглий стіл «Stop hate speech» за участі доктора наук із соціальних комунікацій Тетяни Кузнєцової.



 

Крім навчальної частини, усі мали змогу й розважитись: екскурсія будинком Вчених і прогулянка містом від студентів факультету журналістики НУ "ОЮА припала до душі учасникам. Одним із ключових моментів стала ніч соціальної реклами, де учасники мали змогу переглянути найкращі роботи цього року. Своєрідним сюрпризом на ночі соціальної реклами стала міні-вистава від творчого об'єднання "Дикобраз" з міста Сум. Не менше зацікавила гра в дебати з президентом дебатного клубу «Carpe diem» Олександром Кайгородовим, яка стала новим досвідом для учасників.



 

Закриття фестивалю відбулося 17 жовтня в актовій залі НУ "ОЮА". Нагородження переможців спонсорами та перегляд їх робіт супроводжувалось гучними оплесками.

 

Подивитися роботи переможців - http://www.inshyi-poglyad.com/uk/переможці-2015