Другокурсниця Наталія Касяненко отримала третю премію у Національному конкурсі молодих журналістів-розслідувачів із матеріалом «За Україну і за гроші». Конкурс було проведено за підтримки видання «Українська правда» та посольства США.

Предметом розслідування стали проплачені мітинги. «Прокидалася о п’ятій, щоб піти на мітинг, телефонувала організаторам, спілкувалася з учасниками під прикриттям, сама вдавала з себе тітушку,» – розповідає Наталка. Це розслідування було проведено під час стажування на Радіо Свобода. Вчителем і своїм особистим гуру Наталка вважає Євгена Солонину, який зі словами «будеш заслана на мітинг, ти все одно не схожа на журналіста» відправив студентку на небезпечне редакційне завдання.

Нагородження переможців Національного конкурсу журналістських розслідувань відбулося на «Межигір`їфест» і стало для нашої колеги несподіванкою. «Я забула про цей конкурс і випадково дізналася про результат на фесті», - зізнається Наталка. Усього на конкурс подали 94 роботи. Серед жюрі були Катерина Горчінська, Сергій Рахманін, Отар Довженко, Шон Уокер.