Звичайний весняний день обернувся для студентів-журналістів неочікуваною зустріччю із самим Темним Лордом – Дарт Вейдер відвідав факультет журналістики з метою ближче познайомитися із майбутніми акулами пера.

     Немає сенсу казати, яке здивування та захват викликав цей сюрприз у всіх присутніх на «космічній» зустрічі. Володар темряви пройшовся вулицею Піонерською, привернувши увагу усіх студентів академії, прямуючи до домівки майбутніх кореспондентів. Незважаючи на несподіваність ситуації, наші журналісти не розгубилися й миттєво почали фіксувати зустріч на відео (звичайно, із дозволу Темного Лорду). Володар сітхів розповів про свої плани щодо України та дав декілька порад студентам. Серед побажань – завжди досягати своєї мети. Дарт Вейдер відповів на усі питання майбутніх журналістів та завірив їх, що майбутнє України він бачить виключно щасливим. Після імпровізованої лекції, Темний Лорд провів фотосесію з усіма охочими. Окрім самих студентів-журналістів, зустріч висвітлювали також кореспонденти Третього Цифрового каналу (вдало назвавши сюжет «Лайфхак на журфаці») та Даніель Бісков – кореспондент німецької газети «Bild».
     Зацікавленість персоною Володаря темряви викликана тим, що нещодавно він подав свою кандидатуру на пост Президента України. Але Що ж, ми продовжуємо спостерігати за успіхами Дарт Вейдера у президентських перегонах та чекати на нові сигнали із космосу.

Валерія Драгомир