Зустріч з керівництвом університету і факультетів, цікаве і корисне про умови вступу і навчання, про переваги, досягнення вишу, зокрема студентів, випускників, – про це і не тільки дізналися абітурієнти та їхні батьки, які сьогодні вперше переступили поріг Національного університету «Одеська юридична академія».

Ті юнаки і дівчата, які мріють стати журналістами, вже безпосередньо на факультеті журналістики, в теплій, по-справжньому сімейній атмосфері мали змогу поринути в саму атмосферу кузні журналістських кадрів. Забітурієнтами зустрілися декан факультету професор Тетяна Кузнєцова, випускниця магістратури «Міжнародна журналістика», кореспондент «ДумскаяTV» Даря Сметанко, студент 1 курсу магістратури Валерій Смалюх, викладачі кафедри журналістики. Відбувся також колективний перегляд фільму про факультет, про журналістику, створений самими студентами.

Вже сьогодні є великі підстави вважати, що це була тільки перша зустріч у подібному складі. Далі будемо контактувати в день річниці ФЖ, у рамках школи юного журналіста і піарника, днів так званої дегустації факультету, коли абітурієнти чи їхні батьки можуть відвідувати разом зі студентами безпосередньо пари тощо.

То ж сьогодні ми були раді знайомству і кажемо: «До нових зустрічей!»

IMG 4517

IMG 4507

IMG 4531

IMG 4534

IMG 4535

IMG 4536

IMG 4537

IMG 4541

Прес-служба ФЖ.