Надрукувати
Категорія: Новини

Студентка 4 курсу Вероніка Гадяцька і студентка 1 курсу Анна Монастирьова вибороли І місця на І етапі Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов. Так, Вероніка стала кращою на університетському етапі відбору зі знання французької мови, тоді як Анна – кращою зі знання німецької мови.
Керівництво факультету, усі студенти щиро вітають Вероніку Гадяцьку і Анну Монастирьову. Пишаємося вами, дівчата, і віримо в те, що станете переможницями наступного етапу Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов. Бажаємо подальших успіхів!


Довідково. 4-17 грудня 2018 року в Національному університеті «Одеська юридична академія» в рамках загальноуніверситетських заходів, спрямованих на вивчення іноземних мов, з метою створення умов для творчого розвитку обдарованої студентської молоді, а також активізації науково-дослідної діяльності студентів, пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисциплін «Англійська мова», «Німецька мова» і «Французька мова».
Захід ініційовано та організовано факультетом міжнародно-правових відносин, кафедрами іноземних мов № 1 і №2 за всебічної підтримки президента Національного університету «Одеська юридична академія» Сергія Васильовича Ківалова.
Перший тур (тестування на платформі Moodle) проводився он-лайн в IT-центрі університету, створеного з ініціативи президента НУ "ОЮА" Сергія Васильовича Ківалова, а також одночасно у всіх філіях академії.
17 грудня відбувся усний тур, де студенти, на думку журі, в яке входили гостьові лектори та представники мовних центрів Одеси, показали високий рівень володіння англійською, німецькою та французькою мовами.

Прес-служба факультету журналістики
НУ «ОЮА»