Надрукувати
Категорія: Новини

Національний університет «Одеська юридична академія» продовжує розвивати співпрацю з освітніми установами Одеської області. Так, наприкінці минулого тижня представники факультету журналістики, відвідуючи у селищі міського типу Доброслав (колишнє Комінтернове) школу «Лідер», що при районному навчально-методичному центрі відділу освіти, молоді та спорту Лиманської районної державної адміністрації, провели зустріч з учнями 10-11 класів  президентами шкільного самоврядування.

Що таке медіа та як вони на нас впливають, чи важливо набути певні медіаосвітні компетентності, знати сучасні інформаційні технології та вміти захиститися від низки небезпек, які вони можуть нести, юнаки і дівчата з’ясовували разом зі студенткою четвертого курсу Василісою Чумаченко.

Про журналістську освіту в Україні на сучасному етапі, відмінності навчання на факультеті журналістики Національного університету «Одеська юридична академія» йшлося в ході спілкування учнів школи «Лідер» із заступником декана з виховної роботи, журналістом з багаторічним досвідом роботи в газеті, на телебаченні і в прес-службі Олегом Чубуком.

Захід відбувся в рамках меморандуму про співробітництво між Національним університетом «Одеська юридична академія» і Програмою розвитку ООН в Україні, одеські представники якої цього ж дня також у селищі міського типу Доброслав проводили тренінг.

Варто додати, що нещодавно представники Програми розвитку ООН в Україні під час молодіжного фестивалю соціальної реклами «Інший погляд», який традиційно організовує факультет журналістики, проводили семінар щодо сталого розвитку в Одеській області. Тоді в семінарі також взяли участь представники районних відділів освіти, у тому числі й Доброслава. Ось такі виникають контакти, які в подальшому перетворюються в плідну співпрацю.