Надрукувати
Категорія: Новини

Проект «Від мови ворожнечі до мови добра» проводить в Одесі та Херсоні Херсонський благодійний фонд «Об’єднання» разом з громадською організацією "Молодіжний центр ефективних комунікацій".

 Завдяки такій ініціативі вже відбулися майстер-класи та тренінги на тему «Мова ворожнечі» та шляхи її нейтралізації». Також молодь Одеси та Херсона у рамках проекту провела флешмоб «ДобрА листівка», фотосушку «У світі толерантності та добра», взяла активну участь у презентації робіт соціальної реклами «Stop hate speech».

Завдяки реалізації проекту «Від мови ворожнечі до мови добра» молодь почала краще розуміти інших, виявляти особливості чужих культур, усвідомила специфіку конфлікту та навчилася його вирішувати.

«Така ініціатива дозволила мені по-іншому поглянути на наші реалії, розібратися у ситуаціях, що призводять до непорозуміння, навчитися прийомам нейтралізації негативу», - ділиться своїми враженнями Віолетта Кожевнікова, учісниця й волонтерка проекту.

 

 

Ініціатива «Від мови ворожнечі до мови добра» реалізується у межах міжнародного проекту «Від руйнування до творення. Шляхи примирення в українському суспільстві» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.