Надрукувати
Категорія: Новини

Студенти Національного університету «Одеська юридична академія» зайняли перше місце на всеукраїнському дебатному турнірі, який проводився в Ужгороді з 14 по 16 травня.

 Наш університет представляла команда у складі трьох чоловік: студента факультету адвокатури Олесандра Кайгородова, студентки факультету цивільної та господарської юстиції Інги Гадяцької та студентки факультету журналістики Дар'ї Сметанко.

Молоді інтелектуали дебатували на різні теми, наприклад, про сільське господарство, контроль волонтерських організацій державою та можливі перспективи розвитку України у галузі альтернативної енергетики. Наші студенти успішно пройшли всі етапи та зустрілися у фіналі з господарями турніру – командою Ужгородського національного університету. Члени журі назвали цю гру – битвою титанів, адже команди йшли майже на одному рівні. Студенти юридичної академії переконливо аргументували свої думки та відстоювали вибрану позицію. Інтрига зберігалася до завершення гри, але останній член журі віддав свій голос команді НУ «ОЮА» та наші студенти перемогли.

Тепер усі команди зустрінуться уже у стінах Національного університету «Одеська юридична академія» на літній дебатній школі.