Триває реєстрація для участі у IV Міжнародному молодіжному фестивалі соціальної реклами.

IV Міжнародний молодіжний фестиваль соціальної реклами «Інший погляд» відбудеться 23-25 жовтня в Одесі. У програмі заходу заплановані майстер-класи, семінари, відкриті перегляди, обговорення, екскурсії та ще багато цікавинок.

Фестиваль соціальної реклами «Інший погляд» за три роки встиг пройти шлях від регіонального до міжнародного. Секрет успіху – відкритість заходу до будь-яких проявів творчості у сфері реклами й соціальних проектів. Учасники віком до 30 років можуть утілювати свої ідеї в номінаціях «Відео-», «Аудіо-», «Друкована реклама», «Зовнішня реклама», «Соціальна реклама ручної роботи», «Соціальний PR-проект», а також спеціальній тематичній номінації «Без кордонів».

«Минулого року ми мали близько десятка майстер-класів і понад 250 робіт у конкурсній програмі, – розповідає голова оргкомітету, професор Тетяна Кузнєцова. – Цього року ми сподіваємося посилити програму й залучити ще більше учасників, адже маємо гарну підтримку від декількох українських партнерів, а нашим співорганізатором став варшавський університет Collegium Civitas».

В охочих долучитися до заходу ще є час на втілення ідей – зареєструватися та надіслати конкурсну роботу можна до 10 жовтня 2014 року.

Детальні умови участі – на сайті фестивалю за адресою http://inshyi-poglyad.com