Завідувач кафедри журналістики, доктор наук із соціальних комунікацій Тетяна Кузнєцова у травні 2013 року відвідала факультет журналістики Московського державного університету імені М.В. Ломоносова.

Перебування у головному навчальному закладі СНД виявилося плідним: Тетяна Кузнєцова прочитала лекції, провела семінари та майстер-класи для студентів, магістрів та аспірантів факультету журналістики, взяла участь у Міжнародній науковій конференції «Розвиток сучасного медіапростору: комунікаційні та етичні проблеми», познайомилася з методикою викладання теоретичних дисциплін провідними викладачами МДУ.

Під час робочих зустрічей із Президентом факультету журналістики професором Я.М. Засурським, деканом, професором О.Л. Вартановою та завідувачами кафедр реклами й PR, стилістики, нових медіа і теорії комунікації були розглянуті питання подальшої співпраці факультету журналістики МДУ імені М.В.Ломоносова та факультету журналістики НУ «Одеська юридична академія».

Вже в наступному семестрі до нас завітають провідні професори московського університету, які прочитають лекції та проведуть семінари для наших студентів. І це лише початок співпраці!