Надрукувати
Категорія: Гранти

Стажування на каналі KPRC Канал 2 розроблене з метою надати студентам можливість розширити свої навички в сфері комунікації, отримати практичний досвід роботи в декількох відділах телеканалу. У відділі новин стажери навчаться писати сценарій випуску новин, монтувати відео і робити новини та спортивні репортажі, спеціальні проекти. В кінці семестру стажери повинні написати і надати свою програму новин. Стажування для студентів буде проходити під наглядом досвідчених керівників.

Стажування оплачуване.

Дедлайн: 18 листопада 2016 р.

Стажери можуть пройти стажування навесні, восени або влітку. Літнє стажування триває два місяці, а осіннє і веснянє – чотири місяці.

Стажерами можуть стати:

Кандидатам спершу необхідно надати підтвердження, що їм стажування зарахується як іспит, або залік по якомусь предмету. Для отримання заліку, або здачі іспиту стажерам необхідно буде працювати мінімум 20 годин в тиждень.

Зацікавлені кандидати повинні надати на розгляд такі документи:

  1. резюме;
  2. мотиваційний лист (у якому слід вказати де саме кандидат бажає пройти, стажування (погода, спорт, новини), дні та години коли кандидат зможе працювати);
  3. лист від наукового керівника, або декана факультету про те, що стажування зарахується кандидату як іспит, або залік і кількість годин, які необхідно відпрацювати кандидату для проходження стажування;
  4. заповнену реєстраційну форму.

Всі документи необхідно відправити Елізабет Нава на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 18 листопада для проходження стажування навесні.

Контакти

8181 Southwest Freeway
Houston, TX 77074

713-778-4910

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.