Стажування на каналі KPRC Канал 2 розроблене з метою надати студентам можливість розширити свої навички в сфері комунікації, отримати практичний досвід роботи в декількох відділах телеканалу. У відділі новин стажери навчаться писати сценарій випуску новин, монтувати відео і робити новини та спортивні репортажі, спеціальні проекти. В кінці семестру стажери повинні написати і надати свою програму новин. Стажування для студентів буде проходити під наглядом досвідчених керівників.

Стажування оплачуване.

Дедлайн: 18 листопада 2016 р.

Стажери можуть пройти стажування навесні, восени або влітку. Літнє стажування триває два місяці, а осіннє і веснянє – чотири місяці.

Стажерами можуть стати:

  • студенти, які не досягли 18 років,
  • студенти акредитованих університетів, які навчаються хоча б на другому курсі;
  • студенти, які здобувають освіту в сфері, яка має відношення до мовлення або до роботи на телебаченні;
  • студенти, які завдяки стажуванню можуть автоматично скласти іспит, залік, або будь-яку наукову роботу (наприклад дипломну роботу).

Кандидатам спершу необхідно надати підтвердження, що їм стажування зарахується як іспит, або залік по якомусь предмету. Для отримання заліку, або здачі іспиту стажерам необхідно буде працювати мінімум 20 годин в тиждень.

Зацікавлені кандидати повинні надати на розгляд такі документи:

  1. резюме;
  2. мотиваційний лист (у якому слід вказати де саме кандидат бажає пройти, стажування (погода, спорт, новини), дні та години коли кандидат зможе працювати);
  3. лист від наукового керівника, або декана факультету про те, що стажування зарахується кандидату як іспит, або залік і кількість годин, які необхідно відпрацювати кандидату для проходження стажування;
  4. заповнену реєстраційну форму.

Всі документи необхідно відправити Елізабет Нава на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 18 листопада для проходження стажування навесні.

Контакти

8181 Southwest Freeway
Houston, TX 77074

713-778-4910

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.