До Всесвітнього дня навколишнього середовища (World Environment Day), який щорічно відзначається 5 червня сайт photogrammer.com.ua спільно з фотографом Максимом Яковчуком оголошують про початок екологічного фотоконкурсу «Ліси України».
 

Прийом робіт триватиме з 1 квітня по 31 травня 2014 року.

До участі запрошуються всі бажаючи. Необхідною умовою є зображення лісового господарства (флори і фауни) України.

Для участі у фотоконкурсі необхідно зареєструватися на сайті photogrammer.com.ua та у вказаний період завантажити власноруч відзнятий фотоматеріал у розділ «Фотоконкурс».


Фотографії можуть бути зроблені за допомогою будь-якого фото-пристрою, але мають відповідати таким параметрам:

● не більше 5 мегабайтів;
● у JPEG чи JPG форматі.

На фотоконкурс не приймаються фотороботи, зміст яких містить заохочення людей до небезпечних і нелегальних дій, який пропагує ненависть і насилля по відношенню до груп людей на основі їх расової або етнічної приналежності, віросповідання, обмежених фізичних можливостей, статі, віку, статусу ветерана або сексуальної орієнтації чи гендерної ідентичності, який пропагує експлуатацію дітей, статевих актів, а також матеріали відверто сексуального характеру, пропагує наркоманію, токсикоманію, алкоголізм, тютюнопаління та інші шкідливі звички. Також на фотоконкурс не приймаються фотороботи які містять будь яку політичну агітацію.

Переможців буде визначено журі* фотосайту photogrammer.com.ua.

Учасники, які наберуть найбільшу кількість голосів, отримають заохочувальні призи. Передбачаються нагороди за перше, друге і третє місця, а також за фотографію, яка набере найбільшу кількість коментарів.

У разі, коли та чи інша робота набрала достатню кількість голосів (коментарів), автор зобов’язується надіслати організаторам фотоконкурсу свої дані, а саме: прізвище, ім’я, по-батькові, поштову адресу для подальшої пересилки заохочувальних подарунків.

В разі невиконання останньої вимоги заохочення автоматично перейде автору наступної за кількістью коментарів (голосів) фотографії.

До участі у фотоконкурсі запрошуються всі любителі фотомистецтва України, приймаються роботи будь-якого фотографічного жанру.

Надсилаючи роботи для участі у фотоконкурсі, автори погоджуються з правом організаторів фотоконкурсу на безкоштовне і безстрокове залучення їхніх імен, прізвищ та завантажених на конкурс зображень до списків учасників у рекламних цілях організаторів та для популяризації фотоконкурсу і мистецтва фотографії.

Надсилаючи роботи для участі у фотоконкурсі, конкурсанти погоджуються з його умовами.

Мета конкурсу: популяризація бережливого ставлення до природного середовища країни та розвиток мистецтва фотографії на теренах Україні.
Організатор: photogrammer.com.ua.
Головний партнер: фотограф Максим Яковчук.
Інформаційний партнер: Національна спілка фотохудожників України.
Період проведення: 01.04.2014 - 31.05.2014.
Результати конкурсу будуть оголошенні 5 червня 2014 року.

*Журі конкурсу: зареєстровані користувачі сайту photogrammer.com.ua.

Участь у фотоконкурсі безкоштовна.

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Додатково:
Організатори фотоконкурсу запрошують всіх небайдужих організацій та громадян до інформаційного партнерства в рамках фотоконкурсу «Ліси України».

yakovchuk.blogspot.com/2014/04/ukrainian-forests-fotocontest.html
www.youtube.com

Джерело : photogrammer.com.ua