Надрукувати
Категорія: Новини

20 грудня, студенти факультету журналістики разом з профспілковим комітетом НУ «ОЮА» відвідали дитячий будинок «Перлинка». Майбутні журналісти і юристи доставили дітям солодощі, а головне, радість спілкування.

Зовсім нещодавно відбувся тиждень благодійності, де кожен з факультетів організовував свою акцію по збору коштів. Наш факультет вже вкотре організував камерний вечір CHARITYCON, на якому вдалось зібрати понад дві тисячі гривень, - розповідає голова профкому факультету журналістики Іванна Герасимчук. - Разом з коштами інших структурних підрозділів були закуплені солодкі подарунки, запрошено аніматорів, додала вона.

За словами Іванни Герасимчук, зустріч переконала, що дітям потрібні не обов’язково іграшки, їм потрібна насамперед увага. - Сьогодні для цієї малечі я була мамою, бо так вона до мене зверталась. Я подарувала їй обійми, вони — мені. Ми щасливі. Даруйте емоції, і лише потрібне. Не лінуйтесь потурбуватись про малих, запитайте в притулку, чого вони конкретно потребують. Можливо, це просто обійми!, - каже Іванна. Як додала активістка, подібні акції профкомом проводяться регулярно. Незабаром планується, зокрема, поїздка до будинку пристарілих. Прес-служба факультету журналістики НУ «ОЮА».